Blaguss Buszflotta

UTAZZON
VELÜNK.

Biztonság

A személyszállítás minősége és biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért kiemelt figyelmet fordítunk autóbuszvezetőinkre és autóbuszainkra egyaránt: hogy Ön gondtalanul utazhasson velünk.

Minden körülmények között betartjuk a gépkocsivezetőkre vonatkozó törvényi előírásokat, különös tekintettel a vezetési- és pihenőidőkre, valamint a foglalkoztatással összefüggő rendeletekre, 100%-ig eleget téve ezzel a biztonsági követelményeknek.

Modern buszflotta

Autóbuszaink átlagéletkora nem haladja meg a 3,5 évet, mely Magyarországon egyedülálló. Magas színvonalú felszereltségük (automata klímaberendezés, dönthető és szélesíthető ülések, WC, kávégép, italhűtő) az utasok kényelmét hivatottak szolgálni. Az utasok biztonságos kiszolgálása cégünk legfontosabb feladata. Autóbuszaink a legmodernebb biztonsági berendezésekkel vannak felszerelve (ESP, ABS, ASR, BA, ENR, XENON).

Műszaki háttér

A BLAGUSS flotta minden autóbuszát gondosan ellenőrizzük és szervizeljük. Cégünk modern technikai felszerelésekkel felszerelt műhellyel, illetve műszakilag magasan képzett személyzettel rendelkezik. Az esetleges műszaki hibák elhárítását a nap 24 órájában felszerelt műhelykocsival végezzük. Fiatal flottánknak köszönhetően a javítások többségét nemzetközi hálózattal rendelkező partnereink végzik, így külföldön sem jelent gondot az esetlegesen felmerülő műszaki problémák gyors elhárítása.