Blaguss Buslenker

UTAZZON
VELÜNK.

Autóbuszvezetőink

A legjobb és legmodernebb buszok nem mennek sehova sofőrjeik nélkül. Amennyiben autóbuszos személyszállítást rendel tőlünk, megbízható sofőrünk kényelmes körülmények között, a biztonságot minden esetben szem előtt tartva viszi el Önt úti céljához.

A küldetés

Autóbuszvezetőink küldetése, hogy mindenki biztonságban eljusson tervezett úti céljához! Ezen felül kollégánk gondoskodik a busz tisztaságáról, igény esetén az italszolgáltatásról, és folyamatosan tájékoztatja Önt az aktuális tudnivalókkal kapcsolatban (útvonal, menetrend, késések stb.).

Képzési program

A felejthetetlen és biztonságos utazási élményhez olyan alkalmazottakra van szükség, akik megfelelő szaktudással és elkötelezettséggel rendelkeznek. Ezért autóbuszvezetőink részére képzési programokat szervezünk:

  • Vezetésbiztonsági oktatás
  • Vezetéstechnikai tanfolyamok az előrelátó és üzemanyag-optimalizált vezetésről

Vezetési- és pihenőidő

Vezetőinkre biztonsági okokból nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a vezetési- és pihenőidőkkel kapcsolatban: a törvényi előírásoknak megfelelően (Európai Parlament és a Tanács 561/2006/EK rendelete) ezeket szigorúan ellenőrizzük. Ügyelünk arra, hogy utazását kipihent és jól felkészült buszsofőrrel kezdhesse meg.